avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Document care atesta domiciliul
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Document care atesta domiciliul

Carei autoritati ma pot adresa pentru a solicita un document in baza caruia se atesta adresa mea de domiciliu in Romania?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:25, 15 Aprilie 2019
Prin “actul cu care se face dovada adresei de domiciliu sau de reşedinţă” se înţelege
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate la 14 ani hilda47 hilda47 Buna ziua ! As dori sa intreb daca mama are o anumita adresa in cartea de identitate iar pt fiica sa de 14 ani , nu are posibilitatea sa faca declaratia de ... (vezi toată discuția)
Eliberarea cartii de identitate provizorii cetatenilor romani cu domiciliul in strainatate, care locuiesc temporar in romania Ares-3 Ares-3 [b]Documente necesare[/b] - cererea pentru eliberarea actului de identitate cetatenilor români cu domiciliul în strainatate si resedinta în România; - ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuiesc pt. luarea in spatiu a unei persoane? valy_ungur valy_ungur [b] Buna seara ! Doresc sa o iau pe mama mea in spatiu dar nu stiu unde sa merg si ce acte imi trebuiesc.... Vreau sa-i schimb si buletinul cu noua ... (vezi toată discuția)