avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se renunta la o petitie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se renunta la o petitie?

Am facut o petitie catre politie si acuma vor sa ma puna pe drumuri si nu am chef de ei. As vrea sa renunt la petitie si va rog sa imi spuneti cum sa le trimit un text in care sa scriu ca nu ma mai intereseaza subiectul.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:12, 16 Aprilie 2019
Comunicati oficial autoritatii document prin care informati ca nu mai sunteti interesat in sustinerea si verificarea aspectelor din petitie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul maxim in care trebuie sa-mi raspunda o institutie la o adresa? arhip gabriel bebe arhip gabriel bebe Buna seara, Ma intereseaza care e termenul maxim in care trebuie sa-mi raspunda o institutie la o adresa iar daca nu mi se raspunde ,unde pot sa-i ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a nu da declaratii Sever Simion Sever Simion Stiu ca exista acest drept, nu cunosc insa temeiul legal, de a nu da declaratii cand te cheama politia ca parte reclamanta. Eu am facut niste petitii si ... (vezi toată discuția)
Petitii adresate institutiilor statului vmv vmv Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii in legatura cu urmatoarea problema: Doresc sa adresez mai multe intrebari unei primarii municipale. Conform OG ... (vezi toată discuția)