avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Iesire din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Iesire din CCC

Am o nelămurire...am împărțit Ccc-ul cu tatăl astfel: copilul s-a născut pe 12 ianuarie 2018..pe 15 noiembrie eu m-am intors la munca si tatal a intrat in CCC..fata urmează să împlinească 2 ani pe 12 ianuarie 2020..cand trebuie sa reia tatal activitatea ca eu sa beneficiez se stimulent? Multumesc frumos!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 25 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tatal poate relua activitatea cu ziua urmatoare celei in care copilul implineste varsta de 2 ani , daca dvs depuneti actele pentru stimulent pana la data de 12.11.2019 ....
Multumesc pentru raspuns...dar exista vre-o posibilitate ca tatal sa beneficieze de stimulent si nu Eu?

Cornel Vasile a scris:

Tatal poate relua activitatea cu ziua urmatoare celei in care copilul implineste varsta de 2 ani , daca dvs depuneti actele pentru stimulent pana la data de 12.11.2019 ....

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este un vid legislativ in aceasta privinta , mai bine intrebati la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc pt tata AndreeaRadulescu AndreeaRadulescu Buna ziua, In data de 16.12.2015, baietelul meu implineste 2 ani. Conform legii trebui sa imi reincep activitatea pe data de 16.11.2015, pt ca tatal sa ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Loredana_84 Loredana_84 In situatia in care o salariata se intoarce mai repede din CCC - cu 5 luni inainte ca si copilul sau sa implineasca 1 an (mentionez ca s-a optat pt CCC 1 an), ... (vezi toată discuția)