avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Partaj cu cetățean italian
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Partaj cu cetățean italian

Sunt căsătorit de 14 ani cu o cetățeana romană ,avem doi copii divorțul pronunțându-se in Septembrie .avem o casa cu pământul aferent plus un teren de casa .cumparate in numele ei specificând ca este căsătorită cu mine.ce drepturi am eu in urma partajului ,ținând cont ca toți bani au fost ai mei pot demonstra.cumparate in anul 2004 multumesc mult
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2019
Biagio, utilizator
In cazul acesta este posibil sa dobanditi o cota mai mare de 50% din bunurile comune, Partajul este intodeauna un proces complex si de durata astfel incat o informatie completa nu poate fi data pe forum doar in baza unei informatii sumare furnizata de dvs.
Luati legatura cu un avocat de pe forum si expunetii pe larg toata situatia, cu actele doveditoare si cu ce anume doriti: sa primiti bunurile in materialitatea lor, sa ramana la fosta sotie iar dvs sa fiti despagubit cu o sulta etc.
In functie de ceea ce solicitati expres, se poate face o aparare efectiva care sa va protejeze interesele.
Dar in 2004 străini nu puteau cumpara pământ ,astăzi sa schimbat ceva.as putea intra si ruina drepturi

Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Asta nu inseamna ca investitia dvs nu poate fi avută în vedere, nu ati încheiat o căsătorie fictiva pentru eludarea unei legi, ati contribuit financiar,legal pentru bunastarea familiei dvs si formarea unui cămin .Formulati partajul si solicitați sulta. Ma puteti contacta daca doriți să dezvoltăm subiectul.
daca puteti demonstra ca doar dvs ati contribuit la achizitionarea bunurilor, iar acei bani nu au fost din timpul casatoriei, atunci aveti sanse sa dobanditi in proprietate deplina imobilele, deci sa demonstrati ca sunt de fapt bunuri proprii ale dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiunea pauliana dflorian55@yahoo.com dflorian55@yahoo.com Va rog mult,vreau un raspuns competent la urmatoarea intrebare;am un proces pe rol la curtea de apel,un litigiu de munca-anularea conractului de munca,iar ... (vezi toată discuția)
Ce pot obține in urma unui divorț? Lucia Madălina Lucia Madălina Daca nu am fost căsătoriti decît cîteva luni,ce drepturi am eu ca șotie care nu am lucrat de pe urma șotului ..Menționez ca am stat impreuna fara a fi ... (vezi toată discuția)
Partaj LuizaCiolcan LuizaCiolcan buna ziua, Sunt casatarita de peste 10 ani,avem ca posesiuni un apartament si o casa dobandite in timpul casatoriei. Sotul meu este cel care a platit ... (vezi toată discuția)