avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... valori inscriere masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

valori inscriere masa credala

Buna ziua,
Suntem o firma care trebuie sa se inscrie la masa credala a unei societati intrata in insolventa catre care avem si noi datorii. (datoriile noastre sunt mai mici fata de datoriile lor catre noi)
Cu ce suma sa ne inscriem la masa credala? Cu suma toatala pe care ne-o datoreaza sau cu diferenta intre suma pe care ne-o datoreaza si suma pe care le-o datoram?
Mentionez ca nu s-a facut nicicodata vreo compensare intre firme. Cu toate acestea, firma datoare si-a permis sa faca o compensare in situatia lor contabila ...
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 10:48, 17 Aprilie 2019
Cereti inscrierea in tabelul de creante cu intreaga suma.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)
Legea 85/2006 myreyla myreyla Am o societate care trebuie sa se inscrie la masa credala in tabelul suplimentar de creante si nu stiu cum sa fac inscrierea deoarece societatea respectiva ... (vezi toată discuția)
Un creditor are de recuperat de la o firmă intrată în insolvență o suma de bani plătită în avans. cum se procedează în acest caz? vera_filip77 vera_filip77 Începând cu 10 august 2018, o societate comerciala are statutul de firmă în insolvenţă, procedura generală fiind deschisă la cererea debitoarei, ... (vezi toată discuția)