avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Rezilierea contractului
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Rezilierea contractului

Buna ziua!acum 2 ani prin intermediul primariei de la Pietrosani jud arges am incheiat un contract cu firma de salubrizare SC.FINANCIAR URBAN SRL.pana in luna decembrie anil trecut tariful a fost de 4.50 de persoana, incepand cu luna ianuarie anul acesta pretul s.a dublat.am depus cerere la primarie pentru micsoarea prerului sau rezilierea contractului si ni.i s.a comunicat dea firma ca acest contract ar fi pe viata!ce putem face?va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:36, 21 Aprilie 2019
Solicitati contractul respectiv pt a studia clauzele acestuia.Probabil or sa va plimbe de la Ana la Caiafa dar faceti cereri scrise ,înregistrate cu nr înregistrare.
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare contract de salubrizare(gunoi municipal) racu3949 racu3949 Buna . Detin un magazin mixt in loc MOLDOVA NOUA din 2007. Am contract de salubrizare (gunoi) cu o firma din localitate.pe termen de 10 ani .Cand am incheiat ... (vezi toată discuția)
Mai pot recupera din banii dati avans pentru un proiect? zorana zorana Am dat 3000 RON avans unei firme de proiectare. Ca dovada a banilor dati am un acord scris semant si stampilat.Am renuntat la serviciile lor deoarece in decurs ... (vezi toată discuția)
Plată anticipată servicii salubritate Bamis Bamis În orașul meu există o taxă de salubrizare într-un anumit cuantum lunar. Pentru plata anticipată pentru 12 luni se primește o bonificație de 10%. Am ... (vezi toată discuția)