avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident

buna.. va rog sa ma ajutati cu ceva informatii.In urma cu o luna am fost implicat intr-un accident rutier, mai explicit ..... o masina a iesit din parcare fara sa se asigure si m-am trezit cu ea in fatza lovit-o puternic din spate,masina mea e praf s-au declansat ambele airbaguri,parbriz,radiatoare,capota etc ..deoarece masina in care am intrat avea carlig,am mers la asigurari persoana cealalta implicata in accident si-a recunoscut vina iar acum eu stau de o luna asteptand nu "stiu"ce raspuns de la asigurari,ma tot amana de la o zi la alta, ca mai tre sa faca poze,ca nu are timp azi sa vin maine.Eu cred ca cei de la asigurari vazand ca paguba e mare vor sa ma scoata pe mine vinovat nu stiu ce sa fac si unde sa ma duc.....la CSA???????? va multumesc,daca nu am fost destul de explicic va rog sa intrebati
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 20:47, 24 Noiembrie 2009
Trebuie sa discutati ferm cu reprezentantii asiguratorului, sa depuneti toate documentele solicitate, inclusiv cererea de despagubire, sa lamuriti acest aspect e sau nu dauna totala si ce suma vi se va achita de asigurari?
Dupa ce dosarul e complet, ei trebuie sa va achita despagubirea in maxim 15 zile.
In afara de faptul ca "am mers la asigurari", nu ne-ati spus ce documente s-au intocmit(avizare dauna,constat amiabil,p.v. constatare avarii,fotografii,declaratiietc).
Vorbele, mai bine zis discutiile, nu au valoare si nu constituie probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opinie SC ESC SOFT SRL SC ESC SOFT SRL Buna ziua! In Decembrie 2011 am avut un accident (am lovit o alta masina in spate, in intersectie la viteza mica) in urma caruia bara fata a fost deteriorata. ... (vezi toată discuția)
Lovire autoturism stationat alexO1 alexO1 Buna ziua,am si eu o problema si anume: in dimineata zilei de astazi , 19.03.13 am fost anuntat de o vecina ca masina mea a fost lovita in parcare, coborand la ... (vezi toată discuția)
Nu s-au deschis airbagurile zdralea zdralea Am avut accident cu masina ( Kia ) , s-a facut praf , e posibil sa fie dauna totala( astept raspuns de la asigurator) , devizul este 40.000 lei la o masina de ... (vezi toată discuția)