avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere fara acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere fara acte

Buna seara,
Tatal adoptiv si-a vandut masina pe incredere in anii "90 , iar dupa cativa ani a decedat. Dupa cateva luni a decedat si mama. Anul trecut am vrut sa platesc impozitul pe imobil (mostenit de la tatal adoptiv), dar nu a fost primita suma de bani , pentru ca se solicita impozit si pe autoturism. Nu am nici un document despre autoturism, stiu doar numarul de inmatriculare. Banuiesc ca autoturismul nu functioneaza de cativa ani. Este vorba de un ARO 10. Ce pot sa fac pentru a-l radia din circulatie ? Cui ma pot adresa ?
Cel mai recent răspuns: stelian77 , utilizator 16:30, 6 Iunie 2019
Initial solicitati oficial la SPR evidenta auto sa vi se comunice oficial statutul vehiculului
Conditionat de raspunsul SPR exista mai multe variante pentru solutionare
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iradiere auto stroescu stefan stroescu stefan Sunt posesoare a unui autoturism dar nu am avut carnet de conducere niciodată. Ca atare masina a fost folosită si împrumutate de la o persoană la alta fara ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cu probleme Mrn.axel Mrn.axel Buna ziua, Am facut greseala sa dau spre folosinta un autoturism (dacia 1310) acum cativa ani, catre o ruda. Masina a ramas in acte pe numele meu, dar ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism, autoturism de negasit Corneliuz Corneliuz Sotul cumpara un autoturism in 2014 si il inmatriculeaza. Acesta,sotul, decedeaza in 2016. La masa succesorala sotia gaseste doar certificatul de inmatriculare ... (vezi toată discuția)