avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce trebuie facut in cazurile rezidenta fiscala in UE , ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce trebuie facut in cazurile rezidenta fiscala in UE , restante CNAS, ANAF?

Buna ziua! Ce trebuie facut in urmatoarea situatie? Din noiembrie 2017 mi-am depus demisia in Romania si am inceput lucrul in Germania de la 1 decembrie 2017, am incheiat contract de minijob (scutit de impozit), cu asigurarile obligatorii. Trebuie sa depun vreo declaratie la ANAF in RO? Cu asigurarea de sanatate din Ro cum procedez? M-am verificat in baza de date cu CNP-ul si inca figurez asigurat la CNAS. Acum nu vreau sa ma trezesc cu venituri impozabile in Ro sau cu restante la CNAS .
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:09, 20 Aprilie 2019
Va rog sa cititi si la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnas neasigurată Cosminaelena22 Cosminaelena22 Buna ziua ,am 3 luni de când sunt angajata și știu foarte bine că șeful meu îmi plătește taxele deci la cnas par neasigurată ,puteți să îmi ... (vezi toată discuția)
Cat mai e valabilă asigurarea medicala dupa demisie? o cautare ... utilizatorforumavocatrowebsite utilizatorforumavocatrowebsite Cat mai e valabile asigurarea medicala dupa demisie? O cautare pe net inclusiv pe site ul acesta spune 3 luni, insa asistenta doctorului de familie a spus 1 ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate student la zi in varsta de 19 ani ruxiqui ruxiqui Am un fiu, student la zi la Facultatea de Drept si Facultatea de stiinte politice, in varsta de 19 ani, implineste 20 in noiembrie, a terminat primul an. Am ... (vezi toată discuția)