avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna seara
ce acte trebuiesc ptr trecerea alocatiei a doi copii, incredintati in crestere la mama in urma divortului.Precizez ca pana acum s-a trimis pe numele de casatorie al msmei si acum doreste sa fie trecute pe numele de domnisoara.
ptr a fi primite pe card ce anume trebuie facut?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 08:33, 24 Noiembrie 2009
Buna seara.Daca mama primea alocatia pentru copii si inainte trebuie sa depuna la institutia de la care primeste alocatia copie a hotararii judecatoresti de divort din care rezulta si revenirea la numele anterior .
demersurile trebuiesc facute la societatea care trimite pensia de intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia pentru copil in italia dana 50 dana 50 acum cìteva zile v-am scris de o mama care munceste in italia cu contract de munca,este divortata si are in intretinere 3 copii minori care locuiescin ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana irina37 irina37 Buna ziua,deranjez cu cateva intrebari.Am 2 copii o fata de 11 ani si baiatul de 13 luni si suntem in Spania de multi ani atat eu cat si sotul.Fata este ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat incasata in germania de catre fostul sot, nu a ajuns niciodata la copii!!! dia_dia45 dia_dia45 buna, v-as ruga sa ma consiliati in legatura cu o problema mai dificila...!!! Sunt divortata de fostul sot de 5 ani aprox, iar el lucreaza legal de mai bine ... (vezi toată discuția)