Buna ziua, Am nevoie de un sfat: am depus in data de 19.07.2018 cerere de restituire taxa auto, prezentand conform legii doar cererea de restituire. In data de 15.04.2019 am primit o adresa de la ANAF prin care mi se comunica ca trebuie sa trimit in termen de 60 de zile copie carte de identitate si dovada platii taxei, argumentand ca "suntem in situatia de a nu putea solutiona cererea dvs deoarece in baza de date nu pot fi identificate cu certitudine toate datele necesare solutionarii cererii ". Dpv meu de vedere este o tragere de timp sa nu plateasca si daca nu prezint documentele cererea de restituire se respinge. Masina a fost inmatriculata deci ar trebui sa aiba toate informatiile la ei in sistem iar taxa auto a fost platita atfle nu se putea inamtricula masina, corect? Intrebarea mea este daca pot face eu ceva, in ideea in care nu mai am de unde sa fac rost de cele 2 documente solicitate de ANAF? O adresa catre ei ar ajuta, sau ce ma sfatuiti? Multumesc frumos pentru ajutor!
Chitanta taxa auto
Bazu2u
Buna ziua,
Am cumparat o masina inscrisa in RO.Prima inmatriculare a fost in 07.2007;masina luata in leasing de noua de proprietar, dupa expirarea ... (vezi toată discuția)