avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Despre Protectia Consumatorului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Despre Protectia Consumatorului

Buna ziua,

Sper ca totul e bine de partea voastra de internet.

Am cumparat de black friday un longboard electric (o investitie considerabila - 800 RON) pe care nu l-am folosit decat incepand cu luna Februarie - cand nu a mai fost ud pe jos si au fost conditiile care sa permita deplasarea cu acesta in conditii de siguranta.

La cumpararea acestui longboard, nu am primit decat un bon de casa, care mi s-a zis de catre reprezentantii vanzatorului ca tine loc de certificat de garantie.

Ei bine, am trecut cu vederea cateva defecte (care mi s-au parut a fi prea minore pentru a baga placa in garantie) si am folosit placa in jur de 3 luni. In aceasta perioada, bateriile s-au deteriorat drastic - placa nu mai merge nici maca3 33% din distanta minima mentionata pe site-ul vanzatorului. Ca atare, am trimis placa in garantie.

Aceasta mi-a fost returnata pe motiv ca "este prea busita" si mi s-a zis ca nu mai este in garantie. Acum, tin sa precizez ca din punct de vedere functional (daca e sa nu se ia in considerare autonomia scazuta din pricina degradarii bateriilor) placa merge perfect. Are urme de zgarieturi pe truck-uri si la baza ei si rotile ii sunt uzate - lucruri care sunt normale pentru ceva ce se presupune ca e un mijloc de transport.

Asadar, intrebarea mea (avand in vedere ca nu mi s-a inmanat niciun certificat de garantie / lista cu conditiile scoaterii placii din garantie) este: ce recurs credeti ca as putea avea? Voi cum ati incerca sa scoateti asta la capat?

Tin sa precizez ca placa a fost cumparata de la o firma romaneasca si produsa in China.

Va multumesc anticipat,

Raul.

Alte discuții în legătură

Problema service laptop cristina_2013 cristina_2013 Buna ziua, Acum cateva luni am cumparat un laptop care s-a stricat. Fiind in garantie, l-am lasat la firma de la care l-am cumparat pentru a fi trimis la ... (vezi toată discuția)
Garantia produsului final si a componentelor Andrei_78 Andrei_78 Buna ziua. Acuma 4 ani am cumparat un laptop si evident i s-a dus acea garantia de 2 ani. Problema este ca deja mi s-a stricat placutele RAM, iar firma ... (vezi toată discuția)
Returnare produs comandat online in termen de 10 zile fuzzydoe fuzzydoe Buna ziua, Am comandat un produs online de la un magazin de electronice, cu ocazia faimoasei \\"Black Friday\\". Produsul a ajuns in posesia mea cu o ... (vezi toată discuția)