avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de ingrijire copil.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de ingrijire copil.

Buna ziua. Va rog sa imi raspundeti daca am o salariata la care ii incetez suspendarea contractului inainte de a face copilul 2 ani pentru a beneficia de stimulentul de insertie, Daca isi inceteaza contractul de munca la noi DAR tot cu acea zi incepe activitatea la o alta societate mai beneficiaza de stimulent??
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: PaulaArdelean34 , utilizator 16:59, 24 Aprilie 2019
Beneficiaza de stimulent de insertie.
Va multumesc pentru raspuns.
Situatia este in felul urmator: Salariata care este in concediu de cresterea copilului vrea sa revina mai repede la munca, DAR dupa ce revine doreste sa inceteze contractul de munca si isi va depune actele pentru somaj. Poate sa faca acest lucru ??
Sa va explic si de ce face acest lucru: Dansa si-a facut un proiect european pentru un salon de coafura. Una din conditiile proiectului este sa angajeze o persoana prin AJOFM (somer). Si sa gandit sa fie ea acea persoana. Ce parere aveti???
Ma afecteaza pe mine ca angajator cu ceva daca ea revine mai repede la munca si apoi isi depune cererea de demisie??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie andreiandrei470 andreiandrei470 Buna seara. As avea nevoie de o lamurire din partea dumneavoastra. Am varsta de 55 de ani, am fost in somaj iar inainte de mi s-a termina somajul am fost ... (vezi toată discuția)
Procedura incetare suspendare cim inainte de termen Andrei Gica Andrei Gica Buna ziua. Un angajat aflat in concediu crestere copil pana la implinirea varstei de 1 an (adica pana in 24 aprilie 2012) doreste sa revina la munca mai ... (vezi toată discuția)
Incepere activitate inainte de terminare ccc mihaela1707 mihaela1707 In present sunt in concediu crestere copil care se va termina in cepand din noiembrie. intre timp mi-am gasit un nou loc de munca si nu ma mai intorc la ... (vezi toată discuția)