Buna ziua. Va rog sa imi raspundeti daca am o salariata la care ii incetez suspendarea contractului inainte de a face copilul 2 ani pentru a beneficia de stimulentul de insertie, Daca isi inceteaza contractul de munca la noi DAR tot cu acea zi incepe activitatea la o alta societate mai beneficiaza de stimulent??
Multumesc.
Va multumesc pentru raspuns.
Situatia este in felul urmator: Salariata care este in concediu de cresterea copilului vrea sa revina mai repede la munca, DAR dupa ce revine doreste sa inceteze contractul de munca si isi va depune actele pentru somaj. Poate sa faca acest lucru ??
Sa va explic si de ce face acest lucru: Dansa si-a facut un proiect european pentru un salon de coafura. Una din conditiile proiectului este sa angajeze o persoana prin AJOFM (somer). Si sa gandit sa fie ea acea persoana. Ce parere aveti???
Ma afecteaza pe mine ca angajator cu ceva daca ea revine mai repede la munca si apoi isi depune cererea de demisie??
Demisie
andreiandrei470
Buna seara.
As avea nevoie de o lamurire din partea dumneavoastra. Am varsta de 55 de ani, am fost in somaj iar inainte de mi s-a termina somajul am fost ... (vezi toată discuția)