avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... FORMULAR E 205 RO
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

FORMULAR E 205 RO

Buna ziua,
Ma numesc Brandusoiu Mariana si as dori ,daca este posibil, sa ma lamuriti intr-o problema privind complectarea Formularului E 205 RO. Pentru o perioada de circa 2 ani si 7 luni am avut un Contract de asigurare de pensii cu Casa de Pensii ,conform Legii nr 19/2000. Cum la punctul 14 bis al formularului sunt prevazute trei tipuri de asigurari- obligatorie, facultativa si asimilata v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine unde se incadreaza aceasta asigurare pe care am avut-o. Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra.
Cu stima,
Mariana Brandusoiu

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:28, 23 Aprilie 2019
Facultativa ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare sot corneliamanescu corneliamanescu Buna ziua. Sunt noua pe forum si doresc sa pu o intrebare referitoare la modul in care se poate pensiona sotul meu. Este nascut in anul 1951, septembrie. A ... (vezi toată discuția)
Contact de munca in italia carare gianina carare gianina buna seara ma numesc gianina si muncesc de 2 ani in italia cu contact de munca de 4 ore in meseria de badanta , contactul este inregistrat la inps in ... (vezi toată discuția)
Somaj,calcul punctaj pensie ciubotarudan ciubotarudan La calcularea punctului de pensie se iau in considerare si sumele incasate ca indemnizatii de somaj ? In anexa la decizia de pensionare la perioade asimilate ... (vezi toată discuția)