avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vecina a refăcut gardul dintre noi fără să mă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vecina a refăcut gardul dintre noi fără să mă consulte. Pot să pun plasă de umbrire pe partea mea de gard?

Bună ziua ,vecina mea a refăcut gardul dintre noi fără să mă consulte ,a intrat cu 30 cm la noi în grădină nu mă deranjează nu vreau să discut cu ea.Intrebarea mea este pot sa pun plasă de umbrire pe partea mea ?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 14:08, 24 Aprilie 2019
Aşa este, din moment ce nu-i faceţi umbră, nu văd de ce ar deranja-o, poate chiar se bucură dacă puneţi plasa.Discutaţi cu ea amiabil.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2019
Martonze, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, ... ipso ipso Buna ziua. Detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, dar nu am nimic construit pe el, deci nu locuiesc acolo. Terenul se afla in intersectie, in ... (vezi toată discuția)
Plantatia de salcami din curtea vecinului meu. Aura-aura Aura-aura Am o situatie cu vecinul care a plantat salcami la o distanta mai mica de 2 m fata de gardul ce desparte proprietatea mea de a lui. Asa cum scrie in codul ... (vezi toată discuția)
Ajutor amora amora Buna ziua! am o nelamurire in privinta unor pomi mari care sunt in vecinetatea mea chear pe front cu vecinul is imi umbresc gradina de legume. ... (vezi toată discuția)