avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca de la domiciliu-work from home
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca de la domiciliu-work from home

Buna ziua,
Care sunt drpturile si obligatiile angajatului care presteaza munca de la domiciliu, firma neavand sediu/birouri in orasul de resedinta al angajatului?
Care sunt drepturile/obligatii angajatorului fata de un angajat care presteaza munca de la domiciliu, firma neavand sediu/birou la orasul de resedinta al angajatului?
Multumeswc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 24 Aprilie 2019
Munca la domiciliu in 2019. Conditiile de munca, contractul de munca, plata salariului, tichetele de masa
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa la contractul individual de munca .. ionela11 ionela11 Bună seara, Dacă contractul individual de munca s a schimbat în contract de munca la domiciliu cu clauza de telemunca salariatul mai beneficiază în ... (vezi toată discuția)
Discriminare: toți angajații, în afară de mine, primesc bonuri de masă. e îndreptățit patronul să procedeze așa? Nico7773 Nico7773 Exista vreo lege sau mod de a primi bonuri de masa,? Nu vrea sa îmi dea patronul! Din August nu mi-a dat nici un bon as vrea sa știu ce trebuie sa fac S-o ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa si adeverinta de vechime restante ContSters105424 ContSters105424 Buna seara! Acum o luna am demisionat de la fostul loc de munca si am cerut in scris sa mi se elibereze o adeverinta de vechime si tichetele de masa ... (vezi toată discuția)