avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Proprire salariu

Buna ziua, din luna septembrie mi sa pus o Proprire salariu , mi se ia 50 la suta din salariu cand mi intra salariu de la angajator, mereu mi sa oprit jumatate ,luna aceasta mi sa Dar un avans din salariu si o primă si mi a proprit toată suma ...in decembrie mi sa Dar tot avans salariu Plus bonus si mi sa oprit doar jumătate acum mi au oprit toată suma si nu stiu de ce ... va multumesc...zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: Ioan Viorel Tamas , Consultant fiscal 11:18, 30 Aprilie 2019
LIMITELE URMARIRII VENITURILOR BANESTI SUNT REGLEMENTATE LA ART. 729 DIN CODUL DE PROCEDURA CIVILA:

Art. 729: Limitele urmaririi veniturilor banesti
(1) Salariile si alte venituri periodice, pensiile acordate in cadrul asigurarilor sociale, precum si alte sume ce se platesc periodic debitorului si sunt destinate asigurarii mijloacelor de existenta ale acestuia pot fi urmarite:

a) pana la jumatate din venitul lunar net, pentru sumele datorate cu titlu de obligatie de intretinere sau alocatie pentru copii;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire ioneliya38 ioneliya38 buna seara,am salariul minim pe economie si am 4 popriri,ce suma imi va fi oprita?cum se calculeaza?multumesc (vezi toată discuția)
Poprire salariu kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Pentru un salariat angajat cu 2ore/zi , care luna trecuta a obtinut un salariu net de 249 lei, s-a primit o adresa de poprire. Cat se poate ... (vezi toată discuția)