avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă intru la recalculare pentru grupa 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă intru la recalculare pentru grupa 2

Ministrul munci sugerează sa ne uitam pe decizia de pensionare dacă avem la litera g "adăugare grupa munca " conform lege 209/2008 în condiția în care eu am ultima decizie de la casa de pensii din noiembrie 2005.?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:03, 29 Aprilie 2019
In decizia din 2005 nu poate aparea nimic despre puncte aferente grupe/conditii la punctul "G".
Acestea au aparut incepand cu 01/10/2008.
Nu intrati in acesta recalculare.
Ati beneficiat de doua majorari.
-Prima in octombrie 2009 prin aplicarea O.U.G.100/2008
A doua in ianuarie 2011 prin aplicarea art.169 din legea 263/2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca SOTULMEU A IESIT LA PENSIE IN OCTOMBRIE 2005, AVAND STAGIU COMPLET DE COTIZARE , 30 ANI SI 8 LUNI DIN CARE 21 ANI SI 4 LUNI GRUPA I; 5 ANI GRUPA II IAR ... (vezi toată discuția)
Punctaj suplimentar pentru perioada lucrata in grupa ii de munca bobeicaalin bobeicaalin Buna ziua, Vreau si eu sa ma lamureasca cineva daca tatal meu care a iesit la pensie(de invaliditate) in anul 2005 va primii vreo marire anul acesta pentru ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensii adrianahr adrianahr Buna ziua. Am iesit la pensie in noiembrie 2008, de la Chimcomplex SA Borzesti. Am lucrat 21 de ani in grupa I. De la Casa de Pensii am primit raspuns ca nu ... (vezi toată discuția)