avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Avocat insolventa persoana fizica
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Avocat insolventa persoana fizica

Buna ziua. Caut avocat pentu insolventa persoana fizica.
Buna ziua,
aveti posibilitatea sa folositi filtrul din meniul de consultanti.
Filtrati dupa judetul/localitatea dvs.
Avand in vedere ca este un domeniu nou, va trebui sa contactati in mod direct mai multi avocati pana veti gasi o persoana care este in domeniu... de specializat inca nu poate fi vorba!!! Deocamdata la nivel de tara au fost inregistrate pana in prezent, foarte putine cereri (maxim 10) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procese banci - avocat din jud. arges ContSters287513 ContSters287513 Buna ziua. Cum pot lua legatura cu un avocat din judetul Arges, specializat in procese cu bancile Nu cunosc pe nimeni in domeniu si nu stiu cine m-ar putea ... (vezi toată discuția)
Furnizori de formare profesionala boholt boholt Buna ziua! Problema mea este urmatoarea. Daca eu, ca peroana fizica am urmat un curs de formator prin Ministerul Culturii, ma intereseaza daca pot sa obtin o ... (vezi toată discuția)
Casa luata abuziv de comunisti alina0 alina0 Buna ziua, Am si eu o mare problema: o casa luata abuziv de comunisti ! Cine ma poate ajuta sa imi recomande un avocat bun sau pur si simplu sa imi dea un ... (vezi toată discuția)