avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie, calculul zilelor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie, calculul zilelor

Hristos a înviat! Când ar trebui sa încep prima zi de munca pentru a beneficia de stimulentul de inserție? Copilul este născut pe 13 iulie 2017. Tatăl își poate lua concediul acela de o luna pana cel târziu când?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 3 Mai 2019
Din punctul de vedere al celor de la asistenta sociala cele 60zile nu cuprind luna tatalui. Iti spun sigur pentru ca pe 10.05.19 trebuie sa ma intorc la servici si am intrebat acum 2 luni si astea au fost raspunsurile lor.
Cei de la ANPIS au alta parere ....
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent mamy86 mamy86 Buna ziua,am o prietena care e in ICC,copilul face 2ani pe 30oct,tatal nu poate intra in luna de ICC,fostul loc de munca al mamei s a desfiintat,iar ... (vezi toată discuția)
Reinsertie după concediu de creșterea copilului Ada Nasta Ada Nasta Îmi pot schimba locul de munca înainte sa revin din concediul de creșterea copilului și totodată sa primesc coeficientul de reinsertie de la jobul nou? (vezi toată discuția)
Stimulent insertie andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, Ce se intampla cu acea luna de concediu a tatalui in situatia in care doresc sa ma intorc la munca, cu cel putin 60de zile inainte ca copilul sa ... (vezi toată discuția)