Buna ziua tuturor!
Am facut o plangere penala pentru marturie mincinoasa contra expertului topo avut intr-un dosar. Procurorul a propus clasarea cauzei. Am facut apel la Prim-Procuror. Acesta la fel. Ce pot face mai departe. Am toate argumentele de partea mea si vreau sa merg mai departe.
Eu zic sa luati un expert dintr-o alta circumscriptie si fara sa-i suflati vreo vorba sa faceti o noua expertiza...Cu noua expertiza puteti rasturna afirmatiile acestor smecheri ai sistemului. Despre sanctiune nici nu poate fi vorba deoarece ei sunt fortele de nadejde ale justitiei cand au nevoie sa aranjeze procese sau probe ...Asta e Romania si cat timp gunoaiele din magistratura nu au raspundere ,trag tare pe bunastare...
DenisRif, am pierdut. Decizie definitiva. AM zis sa ma intorc contra expertului. Macar de nu pot repune cauza pe rol, dar am prins niste zvonuri; are obiceiul de a face astfel de aranjamente. Ma judec din 2012. Am platit cinci expertize, nu stiu cate drumuri de 100 km dus intors, nopti nedormite si... AM zis sa incerc sa il exclud din Biroul Local de Expertiza deoarece nu are calitatea morala sa ramana acolo. CUm zici ca pot repune cauza pe rol decat demonstrand ca a mintit in expertiza?
Domnule in instante Apropae toti expertii fac smenuri...! Este un tandem bine pus la punct .Niciodata ,dar niciodata nu puteti smulge raspunderea unui Expert sau Executor Judecatoresc...Mai nou acum am aflat ca nenorocitii de la PSD au desfiintat tacit si Sectia aia pentru investigarea magistratilor.
Deci spuneam de o expertiza cu un alt expert pentru a avea proba la o plangere penala ca expertiza celui reclamat este trucata.