avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie Afterschool
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie Afterschool

Buna ziua,

Baietelul meu a fost inscris la un Afterschool pana in luna decembrie inclusiv. La finalul lunii noiembrie, am achitat taxa integrala pt afterschool si optionale pentru luna decemrie, desi in ultima saptamana a fost vacanta. Directoarea afterschool-ului si totodata patroana, nu vrea sa imi returneze contravaloarea optionalelor pe perioada vacantei desi nu este specificat in contract ca optionalele trebuie platite in perioada vacantelor .
Am rugamintea sa imi spuneti catre ce autoritate pot face reclamatie scrisa .

Multumesc pt suportul dvs,

Florentina
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2019
FlorentinaAndries, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:38, 7 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
in contract poate ca nu e specificat ca trebuie sa se incaseze pe perioada vacantei. este insa specificat ca nu trebuie sa se iincaseze? fiindca in acest caz fiecare interpreteaza cum vrea. e o vulnerabilitate. puteti sa o exploatati, daca discutati cum bine specifica Dna Zaharia
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere edi0220 edi0220 Buna ziua tuturor, Multumesc anticipat pentru sfaturi. Am urmatoarea \"problema\", in urma divortului s-a stabilit pensie intretinere de 1/3 din ... (vezi toată discuția)
Interpretare program de vizitare al tatalui TatianaM TatianaM In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am primit solicitare de returnare pt 10 zile din ... laviciul laviciul Buna ziua ! Am primit solicitare de returnare pt 10 zile din luna August 2020 indemnizație creștere copil pe motiv foloase necuvenite. Am intrebat la ITM iar ... (vezi toată discuția)