avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decădere din drepturi tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decădere din drepturi tata

Buna dimineata. Am un copil dintr-o relație de concubinaj. Il cresc de 3 ani fara nici un ban de la tata copilului meu spuneti-mi va rog frumos ar putea fi decazut din drepturi dacă nu se ocupa de el? Ca nici nu se ocupa nici nu imi da dreptul de a călători în străinătate..Nu avem voie nimic. Doar ma jignesti amenința si atat.
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 09:12, 7 Mai 2019
Bună ziua,
decăderea din drepturile părintesti este o sanctiune grava si nu se aplica situatiei descrise de Dvs.
Ceea ce puteti face este o actiune in istanta privind exercitarea autoritatii parintesti (pe care sa o solicitati exclusiva), stabilire locuinta minor, plata pensie de intretinere, program de vizitare sau alte aspecte care va pot interesa.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, decadere din drepturi mama ContSters205298 ContSters205298 Mama unui copil minor de 2 ani si 8 luni paraseste domiciliul cu copilul in forta ,traumatizeaza copilul,fara acordul tatalui (spunand ca isi taie venele ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturi a unui parinte tuty tuty buna ziua, as dori sa stiu daca tatal copilului meu ,cu care nu sunt casatorita,poate decadea din drepturi atata timp cat nu participa in nici un fel la ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturile parentale alinutza2705 alinutza2705 poate fi tatal decazut di drepturile parentale,daca de aprox 2 ani si jumatate n-a platit pensie alimentara?sau poate merge la inchisoare? (vezi toată discuția)