avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Valabilitate act aditional
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Valabilitate act aditional

Am un contract de inchiriere cu o institutie de stat pe 1 an, la care a fost intocmit si un act aditional de prelungire cu inca 1 an. Acest act aditional a fost inregistrat si a primit viza de la financiar (de la ei) pe data de 06.05.2019. Contractul meu expira pe data de 01.05.2019. In actul aditional este specificat ”prezentul act aditional intra in vigoare incepand cu data de 02.05.2019”.
Este valabil acest act aditional? el sa fie inregistrat pe acea data si contractul meu sa fi fost expirat pe 02.05.2019? Este corect legal?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: madalinapet , utilizator 13:27, 7 Mai 2019
Da, e valabil.
Multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional contract de inchiriere ContSters62729 ContSters62729 Am facut un contract de inchiriere al unui spatiu comercial pe o perioada de 3 ani. Acum chiriasul a dorit o chirie mai mica (criza),iar eu m-am folosit de ... (vezi toată discuția)
Calcul chirie anl! vdas vdas Buna ziua! Locuiesc de mai multi ani intr-un apartament ANL. Cu data de 1 noiembrie 2021 contractul de inchiriere o locuintei a expirat (valabilitate 1 an), ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata luminita29 luminita29 Buna ziua, Un angajat are contract pe perioada determinata pana la data de 12.08.2019. Pot face acum 01.05.2019 un aditional de prelungire a contractului ... (vezi toată discuția)