avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie exclusiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie exclusiva

Buna ziua!As dori sa stiu in ce conditii se poate obtine custodie exclusiva?Mentionez ca am un copil minor de 8 ani si urmeaza sa nasc al doilea copil in maxim o luna!Sotul este violent cu mine si copilul, dar nu am probe decat niste poze cu vanataile pe care mi le-a facut-nu am depus nici o plangere la politie.Vreau sa stiu daca am vreo sansa sa obtin custodie exclusiva, pt ca as vrea sa plec cu copiii din tara-aici nu am pe nimeni, nu am nici un sprijin-parintii mei sunt plecati din tara!Multumesc
Faptul ca va agresează nu va ajuta efectiv.
Pentru a va stabili în străinătate trebuie facuta ancheta socială acolo unde veti locui.
Faceti plangere la politie,mergeti la iml ,daca actele de violenta se repeta solicitati emiterea unui ordin de protectie,toate aceste demersuri putând să va foloseasca în următoarele acțiuni.
Împrejurarea că este violent, mai ales față de copil constituie, fără putință de tăgadă, un motiv de a vi stabili exercitarea autorității părintești în mod exclusiv, însă trebuie să aveți probe, sens în care este bine să dați valență sfaturilor domnului Niculescu.
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie totala anemone4u86 anemone4u86 De poate obtine custodie totala asupra minorului, in ideea in care in prima instanta s-a stabilit custodie comuna. Si daca celalalt parinte nu isi exercita ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, aș dori dacă se poate sa ma ajute cineva cu un ... Ioana321 Ioana321 Bună ziua, aș dori dacă se poate sa ma ajute cineva cu un sfat. Eu și concubinul meu am locuit împreună în casa acestuia aproape 3 ani, în urma acestei ... (vezi toată discuția)
Sot violent, ordin de protecție și plângere penala Cristina.novac Cristina.novac Buna ziua! Va rog sa ma ajutati, nu stiu cum sa procedez, ce trebuie să fac, sunt însărcinată în 4 luni si jumatate, am si o sarcina cu probleme, iar ... (vezi toată discuția)