avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă sunt titular II din 2010, aceasta perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă sunt titular II din 2010, aceasta perioada reprezintă vechime în specialitate?

Sunt titular II din 2010, comerț cu amănuntul, și am absolvit facultatea de management. Perioada 2010 - prezent reprezintă vechime in specialitatea studiilor?
Exista un articol in codul muncii?
Am nevoie de un răspuns, întrucât doresc sa depun un dosar de concurs în sistemul public.... mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Magbd , utilizator 10:16, 10 Mai 2019
1. Pe ce post sunteti incadrat ?

2. Pentru ce post doriti sa candidati si ce conditii de studii se cer ?
Sunt titular al întreprinderii individuale, când am înființat-o am depus o copie a diplomei.
Vreau să mă înscriu la concurs pentru postul de consilier asistent, și se cere minim un an vechime în specialitatea studiilor.
De aceea am nevoie sa știu dacă fiind titular al întreprinderii individuale reprezintă vechime în specialitatea studiilor.
Daca este post de functionar public, atunci vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice = experiența dobândită în temeiul unui contract individual de muncă, a unui raport de serviciu sau ca profesie liberală, demonstrată cu documente corespunzătoare de către persoana care a desfășurat o activitate într-o funcție de specialitate corespunzătoare profesiei sau specializării sale, prin raportare la domeniul general de absolvire a studiilor potrivit nivelurilor de organizare a învățământului în România.
Dacă sunt II - comerț cu amănuntul- se încadrează la profesie liberala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funcția de administrator al unui srl reprezintă vechime in specialitate? florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am funcția de administrator al unui SRL de 5 ani, prin statut, nu am contract de munca, studii superioare economice - management. Pentru un ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor ii Bra15 Bra15 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti daca activitatea titularului unei intreprinderi individuale reprezinta vechime in specialitatea studiilor in vederea ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate studiilor la o functie publica georges50 georges50 Ce articol de lege stipuleaza clar vechimea in specialitatea studiilor si de ce sunt puse in anumite pozitii pentru blocarea cu intentie a potentialilor ... (vezi toată discuția)