Nu cred ca am semnat contract de mandat, doar ca am fost la banca si am semnat actele pentru a putea semna acte pt depunere in banca, trebuie sa verific ce am acasa, acum doi ani am intrat in asociatie ca membru de comitet, pt. ca nimeni nu se implica.
Si in cazul in care nimeni nu va dori sa devina membru de comitet ? Eu ce pot face ? Pentru ca nu vrea nimeni sa se implice, va trebui sa ajung in instanta de judecata ?
CipM
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu e pe 'doritelea', membrii CEx se desemneaza de catre AG. Numai la presedinte e pe vrute.
L196/2018 art 54 (1) Membrii comitetului executiv sunt desemnați de către adunarea generală a asociației de proprietari, dintre membrii asociației de proprietari.
Pt treaba asta n-aveti ce cauta in instanta, poate doar sa beti o cafea cu cineva p-acolo:)
La sedinta nu se prezinta proprietarii, si oricum refuza sa accepte pur si simplu, au spus ca nu vor si au plecat, cum ii pot obliga ? cel dinaintea mea refuza sa semneze actele, se ajunsese in situatia in care nu putea achita facturile de utilitati, pt. ca asta e mentalitatea inapoiata, multumesc.