avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... DEMISIE MEMBRU DE COMITET DIN ASOCIATIA DE PROPRIETARI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

DEMISIE MEMBRU DE COMITET DIN ASOCIATIA DE PROPRIETARI

unde trebuie sa merg sa ajung in instanta de judecata sa pot demisiona din comitetul asociatiei de proprietari ? imi trebuie avocat ?
Cel mai recent răspuns: florina mardare , utilizator 14:35, 11 Mai 2019
Stiu ce spuneti , si eu la fel am aceeasi parere, ca este absurd, multumesc.
Nu cred ca am semnat contract de mandat, doar ca am fost la banca si am semnat actele pentru a putea semna acte pt depunere in banca, trebuie sa verific ce am acasa, acum doi ani am intrat in asociatie ca membru de comitet, pt. ca nimeni nu se implica.
Si in cazul in care nimeni nu va dori sa devina membru de comitet ? Eu ce pot face ? Pentru ca nu vrea nimeni sa se implice, va trebui sa ajung in instanta de judecata ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e pe 'doritelea', membrii CEx se desemneaza de catre AG. Numai la presedinte e pe vrute.
L196/2018 art 54 (1) Membrii comitetului executiv sunt desemnați de către adunarea generală a asociației de proprietari, dintre membrii asociației de proprietari.

Pt treaba asta n-aveti ce cauta in instanta, poate doar sa beti o cafea cu cineva p-acolo:)
La sedinta nu se prezinta proprietarii, si oricum refuza sa accepte pur si simplu, au spus ca nu vor si au plecat, cum ii pot obliga ? cel dinaintea mea refuza sa semneze actele, se ajunsese in situatia in care nu putea achita facturile de utilitati, pt. ca asta e mentalitatea inapoiata, multumesc.

Alte discuții în legătură

In ce conditii poate fi inlocuit un membru al comitetului executiv ... Vali P. Vali P. In ce conditii poate fi inlocuit un membru al comitetului executiv care tocmai a fost ales acum 2 luni? Daca de exemplu si-ar fi dat demisia sau ar fi fost ... (vezi toată discuția)
Demisie președinte asociație – lipsă cvorum Andreeaqaxedc Andreeaqaxedc Bună ziua, Sunt președintele unei asociații de proprietari dintr-un bloc cu 8 apartamente + 2 spații comerciale. Am câteva nelămuriri și vă rog, ... (vezi toată discuția)
Demisie comitet executiv carmen.e.ciobanu carmen.e.ciobanu Buna seara! Cum se procedeaza in cazul in care doresc sa demisionez din calitatea de membru in Comitetul Executiv insa nimeni nu doreste sa ocupe aceasta ... (vezi toată discuția)