avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA - cod CAEN 8559
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA - cod CAEN 8559

Doresc sa imi infiintez un PFA avand ca domeniu de activitate cursuri acreditate IT (cod CAEN 8559 - Alte forme de invatamant). Se poate infiinta un astfel de PFA pentru ca mai apoi la finalizarea cursurilor, cursantii sa obtina diplome recunoscute de Ministerul Muncii?

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa / ii Florentin01 Florentin01 Buna Ziua , as dori sa stiu daca la infiintarea PFA / II in domeniul IT , eu am o calificare eliberata de cei de la HP nu cred ca sunt afiliati cu ministeru ... (vezi toată discuția)
Desfasurare curs - autorizatii speciale? dan_2016 dan_2016 Buna ziua, Am infiintat un SRL ce are drept misiune dezvoltarea competentelor digitale. In prima etapa nu doresc autorizarea la ANC datorita dosarului care ... (vezi toată discuția)
Sunt functionar public. ma pot autoriza ca pfa? Liliana_c13 Liliana_c13 Buna ziua! Sunt functionar public si lucrez intr-un compartiment IT. Detin acreditare de formator. Am in atributii la locul de munca in domeniul IT si ... (vezi toată discuția)