avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sunt functionar public. Ma pot autoriza ca pfa?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sunt functionar public. Ma pot autoriza ca pfa?

Buna ziua!

Sunt functionar public si lucrez intr-un compartiment IT.
Detin acreditare de formator.
Am in atributii la locul de munca in domeniul IT si experienta de peste 12 ani in acest domeniu.

Intrebarea mea este daca pot sa imi infiintez un PFA/SRL , caen 8559, prin care sa vand cursuri online inregistrare si cu sesiuni 1:1, in domeniul competentelor digitale (Excel, Word, etc)?
Mentionez ca nu vor fi acreditate cursurile.
Stiu ca in domeniul educatiei avem voie, dar nu imi este clar daca este inclus si acest cod CAEN sau doar cele acreditate.

Va multumesc.
Cu recunostinta
Liliana
Ultima modificare: Luni, 14 August 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa - cod caen 8559 Denisa- Andreea Denisa- Andreea Doresc sa imi infiintez un PFA avand ca domeniu de activitate cursuri acreditate IT (cod CAEN 8559 - Alte forme de invatamant). Se poate infiinta un astfel de ... (vezi toată discuția)
Acreditare anc usser123 usser123 Doresc sa va intreb referitor de la acreditarea ANC cateva aspecte : 1. care sunt conditiile in care ma pot acredita daca am o firma, in ce domenii pot forma ... (vezi toată discuția)
Srl cu cod caen 8559 doresc sa angajez anematm anematm Buna ziua. Detin un SRL cu cod CAEN 8559 si doresc sa angajez un trainer/formator. Mentionez ca persoana respectiva nu are diploma de facultate si nici de ... (vezi toată discuția)