avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de proba de o zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de proba de o zi

Buna,
Revin cu o intrebare pentru ca se pare ca ma confrunt iar cu o situatie dubioasa.
Dupa un interviu la o firma de recrutare si un interviu la angajator am primit informatia ca angajatorul respectiv doreste sa cheme cativa candidati pentru o perioada de proba de o zi , fiecare fiind programat intr-o anumita zi . Nu a fost pomenit nimic despre un CIM.
Este necesar sa se faca CIM si pentru o singura zi?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AnaMaria08M , utilizator 16:43, 12 Mai 2019
in ce consta aceasta perioada de proba de o zi?va veni la program nomal?va fi platit?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este nevoie de incheierea unui c.i.m., deoarece contractul individual de muncă se încheie după verificarea prealabilă a aptitudinilor profesionale și personale ale persoanei care solicită angajarea.

Modalitățile în care urmează să se realizeze verificarea trebuie sa fie stabilite în contractul colectiv de muncă aplicabil, în statutul de personal - profesional sau disciplinar - și în regulamentul intern, în măsura în care legea nu dispune altfel.
Mi s-a spus ca vom primi anumite sarcini de la cei de acolo, programul normal , neplatit
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil se va incerca verificarea prealabilă a aptitudinilor dvs. profesionale... insa o astfel de modalitate trebuie sa fie prevazuta în contractul colectiv de muncă aplicabil, în statutul de personal - profesional sau disciplinar - și/sau în regulamentul intern a langajatorului.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba la locul de munca tom33 tom33 -este binecunoscut faptul ca in multe cazuri ceea ce se prezinta la interviu despre un job poate fi diferit fata de ceea ce este intr adevar real -pentru a nu ... (vezi toată discuția)
Este in regula ca un angajator sa ia interviuri live pe facebook ... nsbsn nsbsn Este in regula ca un angajator sa ia interviuri live pe facebook “pentru transparenta”? (vezi toată discuția)
Proba de lucru jak1 jak1 am o mica firma de constructii si vreau sa stiu cum pot da proba de lucru cu un candidat la angajare si ce hartii trebuie sa am; a nu se confunda cu perioada ... (vezi toată discuția)