avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... admitere masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

admitere masa credala

Buna ziua. Miclea Ioan ma numesc , din Petrosani ,HD . M castigat un proces privind salarii restante neachitate de catre o firma la care am lucrat acum 2 ani , firma a intrat in faliment si as vrea sa ma inscriu la masa credala . Vreau sa va intreb daca trebuie sa platesc taxa de timbru si daca da , in ce suma si totodata daca pot sa platesc in localitatea unde domiciliez(Petrosani)procesul insolventei fiind la tribunalul Caras. A doua intrebare ar fi : am o copie a sentintei ,de la tribunalul Hunedoara pe care e specificat conform cu originalul... daca fac copi dupa aceasta pentru a trimite la trib. Caras trebuie sa le legalizez la notariat ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Atreides , utilizator 14:19, 13 Mai 2019
Rectific : insolventa , nu faliment
Creantele salariale se inscriu in tabelul de creante din oficiu de catre administratorul/lichidatorul judiciar.

Totusi, ar fi recomandat sa luati legatura cu acesta ca sa fiti sigur ca are actele pe baza carora sa va inscrie in tabelul de creante (hotararea instantei).

Nu se plateste, asadar, taxa de timbru.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in dosar de insolventa lenu_ro lenu_ro va rog daca puteti sa ma ajutati: Am un debitor, soc. com., care are o suma ff mare de achitat. am vb cu dinsii, i-am rugat sa achite debitul... degeaba. am ... (vezi toată discuția)
Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)
Procedura inscriere masa credala encrypted encrypted Buna ziua. Sunt un pagubit al agentiei de turism de care probabil deja ati auzit de ea, Dreams Travel. Acestia si-au depus deja cererea de insolventa urmand ... (vezi toată discuția)