avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 2 proprietari Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

2 proprietari Prima Casa

Bună ziua,
Prietenul meu a obținut un credit Prima Casa pentru achiziționarea unui apartament, însă avansul și toate ratele lunare vor fi achitate în egala măsură de catre amândoi. Deoarece eu nu sunt angajata, banca a refuzat trecerea amandurora ca și proprietari sau codebitori. Întrebarea mea este dacă exista vreo rezolvare la aceasta problema, vreun act notarial care sa ateste faptul ca amândoi avem drepturi egale asupra acelui apartament sau vreo modalitate în care el sa ma poată declara ca proprietar?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

2 proprietari apartament achizitionat prin 1 credit ady_2004 ady_2004 Buna ziua Impreuna cu prietena doresc sa achizitionez un apartament prin programul \"Prima casa\". Am dori sa fim amandoi in contractul de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Adăugare proprietar- imobil, drepturi 50-50%, necasatoriti Adt97 Adt97 Bună ziua, Va rog sa ma ajutați cu câteva lămuriri/sfaturi la următoarea situatie: Am achiziționat un apartament prin programul \"Pima Casa\" ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament / casa pe numele a doi proprietari ioanabcr ioanabcr Buna ziua, Impreuna cu prietenul meu, dorim achizitionarea unei locuinte. Nu suntem casatoriti si nici nu ne vom casatori in viitorul apropiat. Amandoi vom ... (vezi toată discuția)