avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum e corect si ce trebuie sa mai fac?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum e corect si ce trebuie sa mai fac?

vreau sa infiintez un srl.administrator fiind o alta persoana decit asociatii.
trebuie sa fac contract de munca administratorului?
pot cu timp partial?
dupa inmatricularea la ONRC trebuie sa mai fac demersuri si la administratia financiara?
multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR , Avocat 16:01, 29 Noiembrie 2009
Dupa ce va iese mentiunea de la registrul comertului ,tb.sa mergeti la adm.fin.a sectorului unde firma are sediul si acolo inregistrati(declaratia) activitatii firmei .Doar firama se declara nu administratorul. Administratorul la-ti inregistrat la registru si cu asta basta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la firma... bogdyban bogdyban Buna ziua, Sunt patronul unei firme, am calitatea de administrator si asociat unic si doresc sa cedez firma unui membru din familie dorind sa nu mai am nici ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator societate Kyandra Kyandra Buna ziua, Vreau sa schimb administratorul unei societati (asociatul unic ramane acelasi). Ce trebuie facut? Ce acte trebuie sa duc la Registrul Comertului? (vezi toată discuția)
Doresc informatii pertinente Simionescu  Cristina Elena Simionescu Cristina Elena Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez, din punct de vedere legal,pt. a-mi infiinta o agentie de plasare a fortei de munca in strainatate si care sunt ... (vezi toată discuția)