avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii la banca trecute gresit in sentinta
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii la banca trecute gresit in sentinta

Am actionat in instanta banca conform Legii darii in plata a imobilului gajat. Pe fond am castigat noi, in Apel sentinta a fost favorabila bancii. Am depus Recurs, acesta mi-a fost respins pentru ,,lipsa motive recurs,,. Hotararea a ramas definitiva si irevocabila, nu-i asa ? Problema simpatica este ca in Hotararea Tribunalului datoriile mele catre banca au fost consemnate la suma de 54.000 euro si nu 183.000 euro. Banca nu a facut nici un comentariu in Recurs referitor la aceasta eroare. Ce putere are aceasta Hotarare, referitor la aceasta greseala crasa a Instantei ? Teoretic, eu pot merge la banca si sa le spun sa imi faca un desfasurator pentru a incepe sa platesc rate la datoria HOTARARTA de catre Tribunal, adica 54.000 euro. Pai ? Unde-i lege nu ar trebui sa fie tocmeala.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 21:56, 14 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pot face cerere de indreptare a erorii materiale!
In cat timp pot face respectiva Cerere ? Daca trece un anumit termen, probabil banca pierde acest atu.
Poate fi formulată oricând cererea de îndreptare eroare materială!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta judecatoreasca gresita Dumitru Ionescu Dumitru Ionescu Am solicitat in instanta recunoasterea grupei I de munca conform Ord 50/1990, anexa 1, poz 123. S-a efectuat expertiza tehnica favorabile pentru obiectivele ... (vezi toată discuția)
Îndreptare eroare materială Monica888 Monica888 Bună ziua, Am formulat și eu astăzi o cerere de îndreptare a erorii materiale strecurată într-o Sentință pronunțată de tribunal-secția se ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare hoarare judecatoreasca madalina bobeica madalina bobeica Buna seara, Instanta de judecata trece gresit in hotarare cuantumul taxei de mediu si cheltuiala de judecata. Se poate formula cerere de indreptare eroare ... (vezi toată discuția)