avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit vandut de catre banca in timpul procesului.
Discuție deschisă în Executare silită

Credit vandut de catre banca in timpul procesului.

Am actionat banca in instanta conform Legii darii in plata. Pe timpul procesului, dupa faza de Fond, castigata de catre noi, banca a cesionat creditul nostru unei firme olandeze dar a continuat sa se prezinte in Instanta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. In Apel a castigat banca, Recursul mi-a fost respins. E legal ce a facut banca ? Cum as putea actiona in continuare ?
Cel mai recent răspuns: balteanu valentin , utilizator 19:53, 14 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult pentru amabilitate ! Asa voi proceda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare in instanta ContSters336142 ContSters336142 Am avut un proces privind un litigiu de munca pe care l-am pierdut. In apel, mi s-a respins cererea ca fiind tardiva (inaintata in 30 zile , asa cum era ... (vezi toată discuția)
Căi de atac împotriva deciziei definitive. Latuta Latuta Bună ziua! Am pierdut un proces și nu sunt mulțumită de decizia finală irevocabilă. Cum pot cere și cum trebuie procedat pentru revizuirea ... (vezi toată discuția)
Omisiunea instantei de a se pronunta asupra unui capat de cerere leusan leusan In cadrul unui proces de partaj si succesiune , pe incheiaerea pt succesiune judecat. a uitat sa se pronunte si pe partea de bunuri mobile( recalamtul ceruse ... (vezi toată discuția)