avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de completare dispozitiv
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de completare dispozitiv

Am chemat in judecata o institutie,judecatorul de fond respingandune cererea de chemare in judecata pe fond ,dar fara a ne analiza toate petitele cu care am investito.Am facut recurs odata cu cererea de completare ,in temeiul art.444.In acest timp recursul sa judecat si sa respins,ideiea este ca n-ea fost admisa cererea de completare pe consecinta respingerii petitelor,ulterior am recurato si asteptam termen.Intrebare,nu era normal sa se uneasca amandoua si sa fie data o singura solutie in recurs.Practic noi am investit instanta cu o cerere pe care neo judeca in doua etape,este asta un proces echitabil?Daca se admite cererea de completare ce se intimpla?Nu inteleg rog un mic ajutor.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:22, 14 Mai 2019
Trebuia sa informati instanta de recurs ca ati formulat cererea de completare dispozitiv, desi nu era obligatoriu sa astepte aceasta solutie. Nu cunosc nici exact ce anume ati cerut si daca completarea dispozitiv putea influenta sau nu solutia din recurs. Nu cunosc nici motivele respingerii atat a actiuni cat si a completarii spre a putea aprecia. Acum veti astepta solutionarea recursului pe cererea de completare. Daca se admite se va discuta ulterior, in functie de solutie caile de urmat.
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2019
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dupa contestatie in anulare natyca natyca Buna ziua Va rog un sfat cu privire la modul in care se va rejudeca dosarul dupa admiterea contestatiei in anulare... Contestatia in anulare a fost admisa ... (vezi toată discuția)
Cai de atac picika picika buna diferenta intre fond,recurs,apel cum stiu fond-primul proces recurs-atacarea hotararii ce este apelul? (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva - cerere completare - revizuire RobertD25 RobertD25 Salut ! Am nevoie de punerea in discutie a unei spete de drept civil ... 1.a. Cum stabileste Tribunalul - in apel - cate cicluri procesuale are un proces ... (vezi toată discuția)