Manuela Bernat 
	    	Consilier juridic

Manuela Bernat 
	    	Consilier juridic	    

Carmen Stoean 
	    	Consilier juridic

Carmen Stoean 
	    	Consilier juridic	    

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

anisiaileana	                   

va rug sa m-a ajutati.am imprumutat in2004 o persoana cu suma de 400mil lei vechi.pt.un an contract legalizat de notar,fara garantie,timpul a expirat,persoana ... (vezi toată discuția)
	                    anisiaileana	                   

va rug sa m-a ajutati.am imprumutat in2004 o persoana cu suma de 400mil lei vechi.pt.un an contract legalizat de notar,fara garantie,timpul a expirat,persoana ... (vezi toată discuția)

kontesa	                   

Buna ziua!
O persoana fizica poate acorda imprumut unei persoane juridice fara alte pretentii financiare?(de exemplu dobanda) in ce conditii? exista un cadru ... (vezi toată discuția)
	                    kontesa	                   

Buna ziua!
O persoana fizica poate acorda imprumut unei persoane juridice fara alte pretentii financiare?(de exemplu dobanda) in ce conditii? exista un cadru ... (vezi toată discuția)

22kappa	                   

Buna ziua, 
Am un contract de imprumut cu un ONG(eu sunt persoana fizica), contract care nu este legalizat la notariat. Termenul scadent de restituire a ... (vezi toată discuția)
	                    22kappa	                   

Buna ziua, 
Am un contract de imprumut cu un ONG(eu sunt persoana fizica), contract care nu este legalizat la notariat. Termenul scadent de restituire a ... (vezi toată discuția)