avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecini

Casa la tara, vecinii au o parte de casa cu peretele pe hotar, se tot lega de gard viu de flori (pus la distanta de casa lor pentru a putea intra si curata eu la mine in curte oricum), de dus resturi vegetale, balegar porc, gainat de pasari in spatele gradini, tot ce iti poate trece prin cap la tara. Orice este motiv de cearta si reclamatie la primarie. primaria vine constata si daca avem fantana in curte tot felul de lucruri, nu gaseste nimic in neregula pleaca, deja ne-am saturat. Ce pot face sa ii potolesc? Deja eu trebuie sa stropesc periodic pentru capuse,ei au magazii foarte vechi si am descoperit ca vin capusele la noi in zona foisorului. Munca de sisif le-am spus sa stropeasca si ei. Au zis daca imi trebuie sa stropesc eu ca la ei nu sunt capuse. Casa asa e cumparata acum 30 de ani, de atunci sunt probleme cu ei.
Cel mai recent răspuns: AndreeaCatalina0588 , utilizator 10:16, 17 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie privind cresterea animalelor in zone rezidentiale Laura_BV Laura_BV Locuiesc intr-un orasel care nu este resedinta de judet, intr-un cartier de case. Eu si vecinul meu am impartit un lot de 1000mp, fiecaruia dintre noi ... (vezi toată discuția)
Hranire porumbei sandra_10 sandra_10 va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege pentru cei care hranesc porumbeii; am o vecina la et 5 care pune boabe in mod constant pe ventilatorul de la aerul ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune ContSters78644 ContSters78644 buna ziua.va rog sa ma alutati cu niste raspunsuri.situatie f complicata teren curti-constr intravilan de 320 m2 forma dreptunghiulara cu latura de 12 m la ... (vezi toată discuția)