ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

George Nicolici 
	    	Utilizator

George Nicolici 
	    	Utilizator	    

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 sicaadrian	                   

Care este diferenta intre infiere cu drepturi depline si cea fara drepturi depline .Eu am fost infiat de tata la varsta de 26 ani.Anul acesta se face ... (vezi toată discuția)
	                    sicaadrian	                   

Care este diferenta intre infiere cu drepturi depline si cea fara drepturi depline .Eu am fost infiat de tata la varsta de 26 ani.Anul acesta se face ... (vezi toată discuția)

OCTAVIAN2011	                   

Poate veni la mostenire la tatal natural un copil care a fost infiat de tatal vitreg, al carui nume il poarta in prezent? (vezi toată discuția)
	                    OCTAVIAN2011	                   

Poate veni la mostenire la tatal natural un copil care a fost infiat de tatal vitreg, al carui nume il poarta in prezent? (vezi toată discuția)

RAF87	                   

Buna ziua, 
Bunicul meu a fost infiat in 1945 de catre fratele tatalui sau natural. Infierea s'a facut in baza articolelor 320 si 321 din Codul Civil, care ... (vezi toată discuția)
	                    RAF87	                   

Buna ziua, 
Bunicul meu a fost infiat in 1945 de catre fratele tatalui sau natural. Infierea s'a facut in baza articolelor 320 si 321 din Codul Civil, care ... (vezi toată discuția)