avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool la volan

am fost oprit de politie si am fost depistat cu 0,61 alcool pur in aer expirat banuiesc ca la sange nu v-a iesi mai mult de 0.80 mg/l ce se intampla daca e sub limita legala mentionez ca eram lucid iar cei de la spital au scris in acea fisa ca nu ma clatinam eram lucid coerent in vorbire am fost foarte cooperant ce se intampla daca e sub limita legala va rog ajutati ma #-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 15:36, 25 Noiembrie 2009
salut,
din cate stiu ca sa afli cat alcool ai in sange inmultesti cu doi ceea ce ti-a iesit in aerul expirat .... nu vreau sa te sperii dar cred ca este vb de penal.... am si eu pe unul care a facut o boacana si a avut in aer 0,54 in aerul expirat (1,1 sange) si e deja caz penal iar acum asteapta verdictul ....
conteaza ce iti scriu cei de la spital cat alcool ai avut in sange si nu faptul ca nu te clatinai sau erai lucid,
cel mai bine asculta si opinia unei persoane juridice
Eu am avut 0,77 in aerul expirat si in sange mi-a iesit 1,45 respectiv 1,55 la interval de o ora si de atunci a trecut 1 an jumate si dosarul e tot in cercetari doar ca de la politie sa mutat la procuror de 10 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezultatul dat de inml pentru alcoolemie este exagerat de mare față de cel al alcooltestului. cum e posibil așa ceva? DANIEL LUPU DANIEL LUPU Bună ziua. Am o rudă care consumase o doză de bere de 0,5 ml(ora 11:00) , sa urcat la volan, in drum spre casă (ora 13:00) a fost oprit de poliție și ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie, declarații la începerea urmăririi penale. la ce să mă aștept, ce trebuie să declar? nikeni nikeni Buna ziua. Am avut alcoolemie in sange 0.85 iar peste o ora 0.65. Am fost acum sunat si informat ca mi-a inceput urmarirea penala si s-a dispus recalcularea si ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie - sanctiuni lukyana:*:*:* lukyana:*:*:* Buna ziua!!As dori si eu sa stiu ce sanctiunie implica conducerea unui automobil cu o alcoolemie de 0,51 mg in aerul expirat, rezultat obtinut in urma ... (vezi toată discuția)