avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... prelungire dovada de circulatie in cazul dosarului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

prelungire dovada de circulatie in cazul dosarului penal plecat la judecatorie

Buna ziua,
In urma unui accident rutier am primit dovada de circulatie pe care am prelungit-o lunar prin depunerea unei cereri lunare la parchet.
De curand, dosarul a plecat de la procurorul de caz la judecatorie.
Unde trebuie sa fac cererea de prelungire a dovezii de circulatie? La judecatorie sau in continuare la parchet unde am facut-o pana acum?
In urma formularii de obiectiuni de catre avocat, este posibil ca dosarul sa se intoarca la parchet. Cum trebuie procedat pentru prelungirea dovezii? Trebuie sa urmaresc unde este dosarul in momentul depunerii cererii de prelungire?
Mii de multumiri anticipate!!!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2019
mdmilan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 17:04, 15 Mai 2019
La judecator trebuie sa formulati cererea.
Mereu trebuie să o formulați la organul judiciar la care se află dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis zmv1 zmv1 buna seara, de curand am fost implicata intr un accident rutier,soldat cu victime(trecere prin loc nepremis a unei persoane),mi a fost retinut permisul cu ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat,dovada inlocuitoare Stefanandrei85 Stefanandrei85 Buna seara! In urma unui accident mi-a fost suspendat permisul,s-a deschis un dosar penal pt vatamare....iar dovada de 15 zile expira in curând.. ... (vezi toată discuția)
Cerere catre procuror pentru prelungirea dovezii de circulatie soarec911 soarec911 buna ziua va rog daca puteti sa-mi dati un model sau sa imi spuneti cum sa fac o cerere pentru prelungirea dovezii de circulatie catre procuror (vezi toată discuția)