Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

bagarica 
	    	Utilizator

bagarica 
	    	Utilizator	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 bako	                   

Pensionara din data de 01.10.2007.Stagiul complet de cotizare 25 ani,stagiul total de cotizare 35 ani 6 luni 7 zile din care conditii speciale 25 ani 11 luni 7 ... (vezi toată discuția)
	                    bako	                   

Pensionara din data de 01.10.2007.Stagiul complet de cotizare 25 ani,stagiul total de cotizare 35 ani 6 luni 7 zile din care conditii speciale 25 ani 11 luni 7 ... (vezi toată discuția)

aecobob	                   

Buna seara,
Sunt iesit la pensie din Mai 2008,nascut la 18.04.1957.Am 25 de ani in gr.I pana in 2001 si apoi inca 7 ani in gr.speciala.Am iesit in baza Legii ... (vezi toată discuția)
	                    aecobob	                   

Buna seara,
Sunt iesit la pensie din Mai 2008,nascut la 18.04.1957.Am 25 de ani in gr.I pana in 2001 si apoi inca 7 ani in gr.speciala.Am iesit in baza Legii ... (vezi toată discuția)

ContSters45263	                   

Casa de Pensii a calculat varsta standard de pensionare folosind tabelul 6 anexa 4 din Legea 19/2000 pt un barbat nascut in mai 1950. A reiesit astfel ca ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters45263	                   

Casa de Pensii a calculat varsta standard de pensionare folosind tabelul 6 anexa 4 din Legea 19/2000 pt un barbat nascut in mai 1950. A reiesit astfel ca ... (vezi toată discuția)