avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... credit prima casa- camara demolata
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

credit prima casa- camara demolata

Buna ziua,

As vrea sa cumpar un apartament prin creditul prima casa, aparatament in bloc vechi. Singura problema ar fi ca proprietarul a daramat camara,care apare in CF si in schita apartamentului. Exista sanse sa treaca de evaluatorul de la banca?
Daca nu, care ar fi procedura sa intre in legalitate?

Inafara de a construi la loc camara :D
Cel mai recent răspuns: alex_element , utilizator 10:44, 16 Mai 2019
O varianta ar fi apelarea la o firma de specialitate pentru refacerea schitei si actualizare CF, inainte de demararea procesului dr achizitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament cu modificari prin credit ipotecar Sleipnir23 Sleipnir23 Buna seara, Am demarat procesul pentru cumpararea unui apartament cu 3 camere prin credit ipotecar. Am semnat antecontract si am depus toate actele la ... (vezi toată discuția)
Refacere cadastru apartament modificat Sleipnir23 Sleipnir23 Buna seara, Anul trecut am cumparat prin credit ipotecar un apartament cu modificari interioare care nu apar in schita cadastrala. Modificarile au fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, urmeaza sa achitionez un apartament vechi din 1984 ... Gianina23 Gianina23 Buna ziua, Urmeaza sa achitionez un apartament vechi din 1984 prin credit ipotecar dar releveul nu corespunde cu realitatea in sensul ca: - la baie nu apare ... (vezi toată discuția)