Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mona m	                   

Buna ziua as dori niste lamuriri cu privire de la trecerea de la pensia de boala la cea  de limita de varsta, varsta 48 ani vechime in munca 5 ani din 2008 ... (vezi toată discuția)
	                    mona m	                   

Buna ziua as dori niste lamuriri cu privire de la trecerea de la pensia de boala la cea  de limita de varsta, varsta 48 ani vechime in munca 5 ani din 2008 ... (vezi toată discuția)

linualin	                   

Va supun atentiei urmatorul caz: 
Socrul meu implineste 60 de ani in luna martie 2010, cand doreste sa iasa la pensie din cauza serviciului mult prea ... (vezi toată discuția)
	                    linualin	                   

Va supun atentiei urmatorul caz: 
Socrul meu implineste 60 de ani in luna martie 2010, cand doreste sa iasa la pensie din cauza serviciului mult prea ... (vezi toată discuția)

mylenna2010	                   

Buna ziua,
Am si eu o intrebare legata de mama mea. Mama este pensionata pe caz de boala gradul III, din ianuarie 2003, cu un stagiu de cotizare la acel ... (vezi toată discuția)
	                    mylenna2010	                   

Buna ziua,
Am si eu o intrebare legata de mama mea. Mama este pensionata pe caz de boala gradul III, din ianuarie 2003, cu un stagiu de cotizare la acel ... (vezi toată discuția)