avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Modificare nume.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Modificare nume.

As vrea sa adaug la numele meu, initiala tatalui.
Va rog sa ma ajutati cu informatiile necesare pentru un astfel de demers, daca este posibil.
Multumesc anticipat,
Irimia Nicoleta
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2019
RIMANI, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:29, 4 Iunie 2019
nu reusesc sa inteleg ce doriti.
vreti ca numele Dvs., in mod oficial (in acte), sa mai contina o litera? pe care sa o folositi alaturat numelui de familie?
Da, asa as vrea. La numele meu - Irimia Nicoleta, as vrea sa fie introdus "H" (de la prenumele tatalui), devenind Irimia H. Nicoleta
Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
RIMANI, utilizator
Nu se poate asa ceva. Nu o sa va aprobe nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La schimbarea numelui pe cale administrativa se poate adauga un nume? adela05 adela05 Ma intereseaza daca, prin procedura de schimbare a numelui pe cale administrativa, se poate adauga un nume la numele de familie, fara a renunta la cel pe care ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui copiilor cain2k cain2k Buna ziua. În urma căsătoriei (2006), soția a vrut neapărat să reunim numele de familie. Astfel, după căsătorie, avem numele X(al meu)-Y(al ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui la casatorie Bettina88 Bettina88 Buna ziua! Am o nelamurire: viitorul meu sot are un nume dublu de familie, iar la casatorie as dori sa preiau doar unul din numele lui. Este ... (vezi toată discuția)