avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Ce pași trebuie urmați pentru a contesta amenda de circulație în urma p.v.,avand în vedere că intersecția unde s-a petrecut accidentul este dotată cu cameră video și doresc ca probă verificarea imaginilor.Evenimentul s-a petrecut sâmbătă.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dritaS , utilizator 16:40, 21 Mai 2019
Formulați plângere contravenționala in 15 zile de la comunicare.
Depuneți la Judecătoria arondata locului unde s a petrecut presupusa fapta contravenționala.
In plângere puteți sa specificați ca in susținerea probelor exista camere video.
Judecătorul dacă va considera util v a solicita acele imagini video poliției sau cui aparțin acele camere video.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv circulatie victor ursutiu victor ursutiu Mi-a fost retinut permisul pe motiv ca nu am acordat prioritate unui pieton, pe trecere marcata pe un bulevard cu 3 benzi de circulatie pe sens despartite de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier dritaS dritaS buna ziua, Am o intrebare,sunt nemultumit de felul in care agentul de circulatie a intocmit P.V.de constatare a evenimentului tinand cont de faptul ca el nu a ... (vezi toată discuția)
Amenda depasire viteza si nepurtare centura - obligatiile politiei in proces nimar nimar In plangerea contraventionala formulata la Judecatorie impotriva unui p.v. de constatarea depasirii limitei de viteza impusa si de nepurtare a centurii(sustine ... (vezi toată discuția)