avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Student -ani bugetati
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Student -ani bugetati

Buna ziua ! Am fost studenta in 2013 la fac de biologie , București , la buget , acum sunt studenta la fac de medicina Tg mures , toți 5 anii la buget . Am dorit ca in anul 2 sa imi plătesc anul de facultate parcurs la București însă facultatea a refuzat fără niciun motiv explicat . Cum sa fac sa rezolv sa imi plătesc acel an , in condițiile in Care acolo ar trebui sa plătesc 3000 lei pe când dacă ar fi sa mi plătesc anul viitor aici este vb de suma de 10000, ceea ce nu mi se pare corect . Încotro sa ma îndrept ? Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2019
Ohii, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 29 Mai 2019
Depuneti o sesizare la Ministerul Educatiei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa viza flotant - proces-verbal contraventie fulminator fulminator Sa incep cu inceputul. Sunt cadru militar, sergent major, lucrez ca pompier in cadrul ISU Mures. Printre multele funtii care le posed mai am si facultatea ca ... (vezi toată discuția)
Daca renunt la o facultate de stat dupa ce am mers 2 luni,anul viitor daca dau admitere la alta facultate mai pot intra la buget? Mirela. Mirela. Buna Ziua! Sunt studenta la Politehnica Bucuresti,am terminat liceul uman si se pare ca am facut o alegere gresita,nu prea ma inteleg cu materia.Asa ca as ... (vezi toată discuția)
Problema renuntare buget facultate Alberto213 Alberto213 Buna ziua! Sunt anul I la Politehnica București si vreau sa renunt. Anul trecut am dat la academia militara si am picat, anul acesta vreau sa dau iar. Am ... (vezi toată discuția)