avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fără permis și sub influența alcoolului. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fără permis și sub influența alcoolului. Ce riscuri sunt pentru mine?

Ce riscuri am daca m-au prins fara permis si o alcoolemie de 0,11?
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Unde e prevazut totusi termenul de minim 5 ani ? Am inteles confuzia de aliniate (2 cu 1).
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de supraveghere este minim 2 ani, maxim 4 ani. Termenul in care intervine reabilitare de drept in cazul pedepsei inchisorii a carei executare a fost suspendata sub supraveghere este de 3 ani si curge de la data implinirii termenului de supraveghere.

latka a scris:

Unde e prevazut totusi termenul de minim 5 ani ? Am inteles confuzia de aliniate (2 cu 1).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat conducere fara permis, cand pot da de permis? isshmen isshmen Buna seara, In aprilie 2015 am fost condamnat la 2,6 ani cu suspendare, pentru conducere fara permis (eu neavand niciodata permis - desi am facut scoala si ... (vezi toată discuția)
Timp sustinere examinare permis auto alexandrugabrielburghiu alexandrugabrielburghiu Buna ziua! Daca ai fost condamnat la pedeapsa de 1 an si 8 luni inchisoare cu executare pentru art.86 al.1 OUG 195/02 cu aplicarea art.37 lit.a C.p. şi ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis, putin ajutor va rog IlieGeorge IlieGeorge Salutare. Am si eu o nelamurire,poate ma ajuta cineva. Pe data de 29.03.2012 am fost condamnat definitiv pentru Conducere fara permis si am executat 19 ... (vezi toată discuția)