avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare cumparare

Bunicul meu a cumparat iun anul 1966 un loc de veci , exista act de vanzare cumparare , a fost inregistrat la Notariatul de Stat, regiunea Galati. Cei de la cimitir imi spun ca acest act nu este valabil! Ca cimitirile au trecut in patrimoniul primariei! Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: albu67 , utilizator 14:51, 22 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu terenurile din cimire nationalizate de stat. in romania ... hamarsold1985 hamarsold1985 Problema cu terenurile din cimire nationalizate de stat. In Romania sunt niste legi care incalca dreptul de proprietate . Bunicii mei au cumparat locurile ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa strabunicul meu Hamarsold2020 Hamarsold2020 Eu vreau sa fac succesiunea dupa strabunicul meu. Niste notari mi-au spus o mare prostie ca trebuie sa fac succeiunea si dupa bunica mea si dupa copiii ei, ... (vezi toată discuția)
Loc de veci cu probleme anamaria_luk anamaria_luk Buna ziua, Va rog sa-mi acordati CONSULANTA cu referire la urmatoarea speta: Parinitii mei sunt proprietarii unui loc de vechi intr-un ... (vezi toată discuția)