avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare cumparare

Bunicul meu a cumparat iun anul 1966 un loc de veci , exista act de vanzare cumparare , a fost inregistrat la Notariatul de Stat, regiunea Galati. Cei de la cimitir imi spun ca acest act nu este valabil! Ca cimitirile au trecut in patrimoniul primariei! Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: albu67 , utilizator 14:51, 22 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu cimitirul Lisonelta400 Lisonelta400 Stra-stra bunicul meu si copiii lui au donat terenul lor Primariei pentru ca pe terenul lor sa se faca un cimitir. In schimb Primaria le-a dat un act in care ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare de mana elena.lixandru elena.lixandru Stie cineva sa-mi spuna daca este valabil un act scris de mana de vanzare cumparare a dreptului de folosinta in concesiune al unui loc de veci incheiat in anul ... (vezi toată discuția)
Cum se faceau adoptiile in anii 1950-1955 ? georgetteivonna georgetteivonna Buna ziua . Am o problema cu locurile de veci, nereusind sa fac succesiunea dupa bunica mea deoarece nu am nici un act din care sa reiasa ca tatal meu a fost ... (vezi toată discuția)