avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neprezentare la politie dupa 24 de ore (accident)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neprezentare la politie dupa 24 de ore (accident)

Mi-a fost distrusa oglinda din stanga de un biciclist, dar mi-a promis totusi ca o va face. Il cunosc pe baiat de la mine din sat, dar nu are tocmai o reputatie prea buna. Am zis, fie.. Vino cu piesa si pune-o la loc.

Acum, ma gandesc... Daca nu o va pune si nu anunt politia in maxim 24 de ore risc amenda sau suspendarea permisului pentru asta? Dar daca le zic ca domnul nu s-a tinut de cuvant si am si martori oculari?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 22:25, 23 Mai 2019
Accidentul se declara fie ca te intelegi cu el fie nu, altfel risti suspendarea 30 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritate despagubire Vulturudac Vulturudac am lovit din neatentie si graba oglinda unei masini ,am oprit ,am constatat pagubele impreuna cu soferul pagubit si am convenit la intelegere despagubire,fara ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului ContSters304102 ContSters304102 Pe data de 23.10 in timp ce ma deplasam pe un drum judetean Dj 203k , in interes de servici ( Transport Medicamente ) intr-o localitate Maracineni am ... (vezi toată discuția)
Doresc sa fiu informat Ionut9816 Ionut9816 Buna ziua! O sa trec direct la subiect. Pe data de 15 ale lunii prezente am acrosat un pieton sub influenta alcoolului (0.84 alcoolemie in aerul pur ... (vezi toată discuția)